VIPAVSKA DOLINA / PREROJENJE – REGENERATIO

 Čudeža tisočerih barv, okusov in vonjev pa še ni konec. Odpravite se med spokojnost širnih polj, med skrbno negovane vinograde. Začutite življenje ob drznem in slikovitem hudourniku Bela ali ob reki Vipavi, edini evropski reki z deltastim izvirom, ki prihaja iz notranjosti kraljevskega Nanosa. Povzpnite se nanj, pogled objame dolino in seže do morja. Izgubite se v graščinah in cerkvah. Naj zadoni vaš glas v enem od številnih obokanih hramov, svoj nasmeh delite z mediteransko odprtimi domačini.

Naša dežela je celoletni raj za gurmanske popotnike, pohodnike, kolesarje, letalce, padalce, zmajarje, jamarje, plezalce in ribiče.

 Čas je za prerojenje!

 

  

 

Pohodništvo in kolesarjenje

Vinske avanture

Polet v tandemu

Gurmanska doživetja

SUP Vipava | kajak

Če si želite pobeg od vsakdanjosti, je Teodozijeva vasica pravi naslov za vas.

So nastanitve, ki so urejene s srcem in zagotavljajo toplino in domačnost in so nastanitve, ki so hladne in v njih zgolj preživiš potreben čas. V Teodozijevi vasici sva se počutila domače. Hvala Andreji in ostali ekipi, ki je nisva videla, čutila pa sva sadove njihovega truda.

Metka T - Booking

Izjemno

The property was a peaceful Oasis surrounded by nature! Everything was brand new, well designed and thought out. The wine they have in the rooms is amazing and made by Andreja and Marco's family! The breakfast was very fresh, full of variety and abundant. Overall this place is a little hidden treasure, situated in the perfect location to discover Slovenian wine country, Bled Lake, the Salt caves etc. This was a vacation me and my 3 friends will never forget. Thank you for your warm hospitality Andreja!

Tessa - Booking

Z lahkoto si predstavljam pomladno/poletno/jesensko atmosfero v senci dišečih borovcev. TOP izbira ! 

Čudovita nova namestitev na odlični lokaciji. Unikaten koncept in arhitektura. Gostoljubni lastniki!

Suzana, Slovenija

 

Ljubka vasica, zelo gostoljubni gostitelji. Hvala za dragocen kratek oddih. Se sigurno vrnemo, da odkrijemo kaj vse Vipava ponuja.

Marjana, Slovenija

 

+386 (0) 31 308 473

THEODOSIUS 

Gozdna vasica

FOREST VILLAGE

 

Vrhpolje 165

5271 Vipava

Slovenija

Fotografije: Theodosius d.o.o. in TIC Ajdovščina

Fotografi: Saša Manojlovič, Marijan Močivnik, Jan Skočaj, Jan Čermelj, Jurij Lavrenčič

Splošni pogoji

Pravno obvestilo

Pravilnik zasebnosti